DEGUSTACJA na II urodziny Restauracji Cechownia


Kochani Goście, Przyjaciele!
Z okazji drugich urodzin Restauracji Cechownia zapraszamy Was na wyjątkową kulinarną przygodę
! W sobotę 12 października zaserwujemy Państwu nietuzinkowy zestaw dań przygotowany przez nasz zespół kucharzy pod okiem Chefa Daniela Trzemżalskiego. To menu degustacyjne prezentuje naszą kulinarną filozofię w pigułce – kompozycje smaków, zapachów, kolorów i tekstur, stworzone w oparciu o sezonowe produkty od naszych sprawdzonych dostawców.

Rezerwacji można dokonać pod numerem tel.: 516 276 782 lub mailowo: biuro@cechownia-gliwice.pl
Koszt – 290 zł przedpłata przy dokonywaniu rezerwacji na konto:
75 1050 1298 1000 0090 8163 3779
Dajcie się zaskoczyć 5-daniowym menu degustacyjnym w dwóch wersjach: mięsnym i bezmięsnym









~ Amuse bouche ~
1. Przystawka
2. Przystawka
2. Przystawka
~ Intermezzo ~
1. Danie główne
2. Danie główne
2. Danie główne
~ Deser ~
Jesteśmy fanami wine pairingu! Kolacji towarzyszyć będzie degustacja wyselekcjonowanych win 

O to, aby każdy kieliszek podkreślał walory smakowe i był idealnie dopasowany do serwowanych potraw, tworząc niezapomniane wrażenia, zadba Leszek Ziemba – współautor oraz główny architekt zwycięskiego projektu The Fine Food Group nagrody Grand Prix Magazynu Wino w kategorii – importer Roku. Obecnie właściciel Wine Service Group, jednego z dostawców wina do naszej karty. Od lat młodzieńczych miłośnik odkrywczych podróży w poszukiwaniu niezwykłych szczepów win.
Dla osób nie pijących alkoholu przygotowaliśmy softy.
Wyruszcie z nami w tą niezwykłą, kulinarną podróż. Zarezerwujcie miejsce już dziś i celebrujcie z nami tę szczególną okazję!
Miejmy na uwadze, że aby rozsmakować się i doświadczyć przyjemności degustacji – nie warto być przejedzonym. Degustować – znaczy smakować, próbować, oceniać walory smakowe. Bez pośpiechu, w gronie przyjaciół, bliskich.
Serdecznie zapraszamy 
