DEGUSTACJA na II urodziny Restauracji Cechownia

Degustacja_Restauracja_Cechownia_Gliwice

Kochani Goście, Przyjaciele!

 
Z okazji drugich urodzin Restauracji Cechownia zapraszamy Was na wyjątkową kulinarną przygodę👌! W sobotę 12 października zaserwujemy Państwu nietuzinkowy zestaw dań przygotowany przez nasz zespół kucharzy pod okiem Chefa Daniela Trzemżalskiego. To menu degustacyjne prezentuje naszą kulinarną filozofię w pigułce – kompozycje smaków, zapachów, kolorów i tekstur, stworzone w oparciu o sezonowe produkty od naszych sprawdzonych dostawców.
 

Rezerwacji można dokonać pod numerem tel.: 516 276 782 lub mailowo: biuro@cechownia-gliwice.pl

 
 

Koszt – 290 zł przedpłata przy dokonywaniu rezerwacji na konto: 

75 1050 1298 1000 0090 8163 3779

 

 
Dajcie się zaskoczyć 5-daniowym menu degustacyjnym w dwóch wersjach: mięsnym i bezmięsnym
 
📆 Data: 12.10.2024
⏱️ Godzina: 18:00 (czas trwania ok 3h)
📌 Miejsce: Restauracja Cechownia
👨‍👩‍👧‍👦 Liczba miejsc ograniczona – rezerwacji można dokonać pod numerem telefonu: 530 0019 68 lub mailowo: info@cechownia-gliwice.pl
💰 Koszt (razem z winem 🍷 lub softami 🍹) – 290 zł | przedpłata przy dokonywaniu rezerwacji
 
 
⭐ Menu ⭐
 
~ Amuse bouche ~
 
1. Przystawka
2. Przystawka
 
~ Intermezzo ~
 
1. Danie główne
2. Danie główne
 
~ Deser ~
 
Jesteśmy fanami wine pairingu! Kolacji towarzyszyć będzie degustacja wyselekcjonowanych win 🥂
O to, aby każdy kieliszek podkreślał walory smakowe i był idealnie dopasowany do serwowanych potraw, tworząc niezapomniane wrażenia, zadba Leszek Ziemba – współautor oraz główny architekt zwycięskiego projektu The Fine Food Group nagrody Grand Prix Magazynu Wino w kategorii – importer Roku. Obecnie właściciel Wine Service Group, jednego z dostawców wina do naszej karty. Od lat młodzieńczych miłośnik odkrywczych podróży w poszukiwaniu niezwykłych szczepów win.
 
Dla osób nie pijących alkoholu przygotowaliśmy softy.
 
Wyruszcie z nami w tą niezwykłą, kulinarną podróż. Zarezerwujcie miejsce już dziś i celebrujcie z nami tę szczególną okazję!
Miejmy na uwadze, że aby rozsmakować się i doświadczyć przyjemności degustacji – nie warto być przejedzonym. Degustować – znaczy smakować, próbować, oceniać walory smakowe. Bez pośpiechu, w gronie przyjaciół, bliskich.
 
Serdecznie zapraszamy 🤗
Agata R
Author